تحولات لبنان و فلسطین

معاون وزیر صمت و رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: طرح تامین آب صنایع کشور از آب فاضلاب ها در دست بررسی و روی میز است.

معاون وزیر صمت: طرح تامین آب صنایع از فاضلاب در دست بررسی است

به گزارش قدس آنلاین، وجیه الله جعفری روز جمعه در بازدید از مجتمع فولاد میانه و شرکت فولاد آذربایجان، افزود: تامین آب در بحث‌های توسعه‌ای جزو سیاست‌های اصلی و اولویت دار وزارت صنعت، معدن و تجارت است که در این زمینه اگر صنایعی طرح و برنامه ای مبنی بر تامین آب از فاضلاب ارائه کنند، استفاده خواهد شد.

وی تامین مواد اولیه برای توسعه بالادستی در حوزه صنایع را مبحث مهم دانست و اظهار داشت: طبق تصمیمات جدید اکتشاف معادن را سازمان صمت با همکاری ایمیدرو بر عهده خواهد داشت که این امر به توسعه اشتغال و پایداری تولید در فولاد میانه و آذربایجان نیز کمک خواهد کرد.

جعفری با اشاره به اینکه محدوده معادنی که تامین مواد اولیه سنگ داشته باشند توسط وزارت صمت و سازمان ایمیدرو شناسایی شده است ، یادآور شد: این امر موجب می شود تا متعاقب آن کنسانتره و گندله را در معادن به طور همزمان داشته باشیم.

وی تامین گاز و برق صنایع را جزو وظایف وزارت نیرو و نفت و تامین زیرساخت‌ها را جزو برنامه‌های بلندمدت آن‌ها خواند و ادامه داد: ما هم در کنار آن‌ها به تامین برق ۱۵ هزار مگاواتی اقدام و تفاهم نامه ای را در این راستا منعقد کردیم تا واحدهای صنعتی نسبت به ایجاد نیروگاه در مناطق مختلف اقدام کنند.

جعفری با بیان اینکه ایجاد نیروگاه های در کنار صنایع نیازمند رفع مشکل گاز است، ابراز امیدواری کرد با برنامه‌های وزارت نیرو در میان مدت و سپس در دراز مدت شاهد رفع مشکل باشیم.

وی از عملیاتی شدن طرح فاز چهارم فولاد میانه در سال آینده خبر داد و گفت: در راستای بحث‌های توسعه‌ای طرحی به‌ نام فاز چهار فولاد میانه از محل مازاد فاینانس در حال انجام است که امیدواریم در سه ماهه اول سال آینده عملیات اجرایی آن را شاهد باشیم.

جعفری جذب نیروهای انسانی در طرح‌های جدید را از مطالبات و اولویت های مردم شهرستان میانه اعلام و اضافه کرد: از بعد تخصصی سعی در تامین نیرو از خود منطقه خواهیم داشت و در بحث جایگزینی نیروی انسانی باید به آموزش با استفاده از نیروهای باتجربه و متخصص جهت بهره وری در واحد صنعتی توجه شود تا تولید محصول باکیفیت در این مجموعه‌ها توسط افراد متخصص و باتجربه جدید تداوم یابد.

فرماندار شهرستان میانه نیز در این بازدید با اشاره به مراجعه مردم به فرمانداری برای رفع مشکل اشتغال جوانان، گفت: بیش از ۵۰ درصد مطالبات این افراد استخدام در شرکت فولاد است که این انتظار ناشی از آمار بالای بیکاری در شهرستان است.

سعادتی خواستار عزم و اراده جدی وزارت صمت و مدیران فولاد در زمینه توسعه فازهای این مجتمع شد و بر ضرورت صدور دستور ویژه با ساز و کار مشخص جهت هزینه کرد بخشی از درآمدهای مجتمع فولاد برای انجام مسئولیت‌ها و نیازهای اجتماعی شهرستان در حوزه‌های مختلف عمرانی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و ورزشی تاکید کرد.

وی تردد خودروهای سنگین حامل محصولات و مواد اولیه فولاد را سبب آسیب جدی به جاده‌های میانه دانست و اظهار داشت: انتظار می‌رود فولاد در بهسازی و بهبود راه‌های شهرستان و همچنین در دیگر حوزه‌ها حمایت لازم را اعمال داشته و در جهت مدیریت مجتمع‌های فولادی اقدام کند.

به گزازش ایرنا، شهرستان میانه با جمعیت ۱۹۰ هزار نفر در فاصله ۱۷۰ کیلومتری جنوب تبریز واقع است.

کارخانه فـولاد آذربایجان در سـال ۱۳۶۸ کلنک زنی و در اواخر سال ۱۳۷۶ عملیات نصب ماشین آلات آن و تولید آزمایشی ایـن مجتمع در هفته دولت سـال ۱۳۷۹ به صورت " راه اندازی سرد" آغاز شد.

این مجتمع دارای سه مجموعه فولادی است که واحد نورد یا تولید مفتول های صنعتی و ساختمانی از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را آغاز کرده و عمده تولیدات این واحد انواع میلگرد ۱۰ تا ۳۲ میلی متری است و در واحد دوم مجتمع فولاد آذربایجان در میانه عملیات احیای مستقیم انجام و سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.